|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Автор |
Съобщение |
|
inch
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 1:50 pm |
|
Регистриран на: Вто Юли 10, 2007 7:02 pm Мнения: 25 Местоположение: sofia
|
|
| Върнете се в началото |
|
|
gothprince
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 2:49 pm |
|
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 9:48 pm Мнения: 503 Местоположение: Sofia Dark City
|
Определено Даниел,Матиас и Андреас заслужаваха да има повече публика, но и 120-30-те, които присъстваха ги впечатлихме с подкрепата и емоционалната си реакция ;]
И със сигурност останаха доволни от 24-ри часовия си престой в България и въпреки 3-те часа висене и мотаене на турско-българската граница. След като запишат планирания за следващата година нов албум може и да ни посетят пак  ! Личното ми мнение е, че Minerve са най-добрата европейска синтпоп група, която е свирила в София досега...
-----------
За късмет времето вчера също беше прекрасно и успяхме да си направим разходка из града, да ги запознаем с българска кръчма, да си купят "some kitchy stuff  " за спомен от магазинчетата по "Шипка" и "Кракра" и да дадат 20 минутно интервю за "Интерактив" на Телевизия"ММ", което ще се излъчи тези дни, така че накрая се качиха щастливи и нахилени на самолета за Берлин O0
|
|
|
|
my_dying_bride
|
Заглавие: limes agonae Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 3:46 pm |
|
|
|
бях на концерта.и да жи кажа няма как да не съм разочарован от LIMES AGONAE.батка па научете си текстовете бе...и какви бяха тия чалга мацки
|
|
|
|
Agressiva
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 12:57 am |
|
|
|
[23:56:17] Midnight каза: pusni ot moe ime slednoto
[23:56:21] Midnight каза: 4e ne iskam da se registriram
[23:56:41] Midnight каза: "az ne sum vokalista i poprincip ne trqbva6e da peq i teksta ne mi e rabota da go znam"
|
|
|
|
gothprince
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 12:58 am |
|
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 9:48 pm Мнения: 503 Местоположение: Sofia Dark City
|
hehe kakvi sa tezi stranni postove ... 
|
|
|
|
Trauma
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 8:16 am |
|
Регистриран на: Сря Мар 21, 2007 12:01 am Мнения: 56 Местоположение: Veliko Tyrnovo
|
my_dying_bride написа: бях на концерта.и да жи кажа няма как да не съм разочарован от LIMES AGONAE.батка па научете си текстовете бе...и какви бяха тия чалга мацки DarkHope написа: [23:56:17] Midnight каза: pusni ot moe ime slednoto [23:56:21] Midnight каза: 4e ne iskam da se registriram [23:56:41] Midnight каза: "az ne sum vokalista i poprincip ne trqbva6e da peq i teksta ne mi e rabota da go znam"
Ами за чалга мацките ? 
_________________ Fuck The System!
|
|
|
|
Agressiva
|
Заглавие: Re: limes agonae Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 9:51 am |
|
|
my_dying_bride написа: бях на концерта.и да жи кажа няма как да не съм разочарован от LIMES AGONAE.батка па научете си текстовете бе...и какви бяха тия чалга мацки
Също така искам да те попитам за теб всяко русо момиче ли е 'чалга мацка'? Нямаше да ти направи впечатление, ако ти се клатеше върху краката, нали.. 
|
|
|
|
my_dying_bride
|
Заглавие: 4alga mackite Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 11:33 am |
|
|
|
да ако ми беше на краката не е проблем....само че това за което гоеорим е съвсем друго-казва се изкуство,а определено тези мацки не се вписват,както и цялото ви поведение не се вписа...нямам против мацките нищо...ама нали говорим за музика,dark,gothic,wave....е това не нито едно от тези неща...а и вие също не обичате да гледате това на клипове...обичате да го гледате на други места...не ги смесвайте...повярваи ми никой не ги хареса тези мацки като комбинация с вашата музика...поотделно OK ама не-не и на нещо което някой нарича дарк или важе...там може да има разголени хора, но не и такива...
|
|
|
|
gothprince
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 7:00 pm |
|
|
MMTv Interactive :
Тази седмица в INTERACTIVE не пропускайте да видите никъде неизлъчвани интервюта с The Hives и германците Minerve !
Наши специални гости ще бъдат организаторите от Go Citizen, които ще разкрият повече подробности около предстоящото Ex Yugoslavian underground парти и концертът на сърбите Ragman, който ще се поведе на 16-ти ноември в София!
Специално за феновете на Depeche Mode , тази седмица ще имате уникалната възможност да си спечелите покана и лична среща с един от членовете на британците- Анди Флетчър, който ще направи едно гарантирано незабравимо парти на 17-и ноември в парти център "4-и километър"!
Следете INTERACTIVE всеки делничен ден от 17 часа, за да направите своите музикални поздрави и да се включите на живо в ефира на ММ!
|
|
|
|
gothprince
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 13, 2007 10:22 pm |
|
|
|
btw . някой дали все пак е гледал и/или свалил интервюто с Minerve по MMtv, ако да, да го изпратя на групата ?
Дали изобщо е било излъчено, както бяха обявили ...!?
|
|
|
|
gothprince
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 1:41 pm |
|
|
|
|
|
vilasamodiva
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 7:41 pm |
|
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 10:07 pm Мнения: 97 Местоположение: Sofia
|
_________________ Говорили си ламята и змеят. По едно време змеят казал: - Да помълчим малко, че ми стана горещо!
|
|
|
|
Георги
|
Заглавие: Re: 23-ти Октомври, Вторник в Клуб Маската, София Публикувано на: Пет Яну 18, 2008 1:25 am |
|
Регистриран на: Нед Окт 21, 2007 8:49 pm Мнения: 2 Местоположение: София
|
|
|